tiistai 9. marraskuuta 2010

Ensilumi ja uusi isoveli

Sunnuntaina Ridge ja Elmo tulivat kotiin. Annoimme poikien tutustua ja Tedi oli heti roikkumassa Elmon korvissa. Elmo aluksi katseli hieman epäilevästi että mikä tuo pieni karvoissa roikkuva karvapallo oikein on, mutta ulos päästyään Elmokin innostui leikkimään. Hän osasi leikkiä oikein nätisti pikkuisen kanssa ja näyttääkin siltä, että Elmo on ottanut tämän isoveljen roolin hyvin vastaan.




Pienen alkukankeuden jälkeen pojista on tullut oikein hyvät leikkikaverit. Aamulla kun molemmat ovat saaneet silmänsä kunnolla auki, voivat he vetää rallia pihalla vaikka kuinka kauan... ja sen jälkeen tietenkin taas uni maittaa. Tedi osaa myös mennä Elmoa piiloon puskan tai tuolin alle ja sieltä näykkiä. Sitten onkin mukava taas pyrähtää juoksuun ja roikkua isoveljessä.



Tedi on nyt jäänyt parina päivänä yksin reiluksi tunniksi, eikä ainakaan yksin jääminen ole mikään paha paikka. Tosin kongi voi auttaa asiaan, sillä sen saa vain kun jää yksin ja se on jännä lelu! Tedi on laitettu yksin portin taakse minun huoneeseen, mutta mitä luultavimmin isoveli valvoo portin toisella puolen koko ajan. Yötkin on mennyt jo paremmin, parina viimeyönä pikkuinen on herättänyt minut vain kerran ja ollaan noustu siinä kuuden-seitsemän aikoihin ja otettu ruuan ja leikin jälkeen pikku päikkärit.


Tänään satoi ensilumi! Kun pojat pääsivät ulos, aluksi oli hieman jännää astella lumella, mutta pian molemmat kävelivät jonossa syöden lunta. Kyllä lumessa sitten pystyi jo juoksemaankin, mutta lumeen pissaaminen oli hieman jännittävää. Toivottavasti maa jäätyisi jo pikkuhiljaa ja lunta tulisi kunnolla, sillä Tedi on keksinyt ulkona maailman kivoimman harrastuksen - kukkapenkin kaivaminen. Sen jälkeen poika onkin mukavannäköinen, kun valkoiset jalat ja naama ovat aivan mustina.. Niinpä olemme harjoitelleet urakalla myös jalkojen viruttamista.



Autoiluakin olemme nyt harjoitelleet menemällä pieniä lenkkejä auton kyydissä. Tediä kuitenkin vielä pelottaa autossa istuminen ja se itkee aikansa, kunnes väsyy. Toivottavasti pikkuinen oppii ajan myötä, että autossa on ihan mukavaa.. Mutta kaikki ajallaan. Tilasin koirakalteritkin autoon, mutta tarvitsee nyt ensin oppia olemaan edes sylissä rauhallisesti autossa, ennen kuin aletaan harjoitella takana oloa.


Kaiken kaikkiaan meillä on siis mennyt hyvin ja Tedi on jo osa tätä meidän "perhettä".




2 kommenttia:

  1. Heips Tedi
    Emme ole koskaan tavanneet, mutta minä olen sinun isäsi. On ollut hauska lukea Blogiasi ja tutustua sinuun paremmin. Minun Tintti-äiti lupasi tehdä myös minulle oman Blogin niin te lapset voitte seurata minunkin elämää.
    Muista olla kiltti poika ja totella uutta äitiäsi.
    Rakkain terveisin
    Rasmus-isukki ja Tintti

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Kiva, että olette lukeneet blogiamme :) Olisi tosiaan mukava lueskella myös iskän kuulumisia!
    Tedi ainakin toistaiseksi on ollut kiltti poika, siispä uhmaikää odotellessa ;)

    -Anna & Tedi

    VastaaPoista