perjantai 11. helmikuuta 2011

Tapahtumia tapahtumien jälkeen..

Huh, ei oo ollut kauheasti aikaa päivitellä meidän kuulumisiamme, mutta nyt löytyi sekin hetki. Tedi on taas kasvanut hurjasti ja painoa sillä oli viikko sitten n. 14kg, joka luultavasti on lisääntynyt, kun tuntuu että Tedi on hieman lihonut.. Säkää yritin eilen mitata 15cm viivottimen ja kirjan avulla (kiitos vinkistä Tintille!).. sain tulokseksi n. 49cm. Nyt alammekin viikottain rustaamaan Tedin pituutta keittiön kaappiin, niin näkee vähän paremmin miten poika kasvaa :) Näiden minun mittausten mukaan Tedi on nyt Elmoa 14cm pidempi! vastahan se oli yli puolet pienempi....

Viime viikonloppuna lähdimme torstaina Raumalle. Olimme koko viikon katselleet Tedin hampaita oikeen suurennuslasin kanssa, sillä näytti että toisen yläkulmurin vierestä alkaa puskemaan hammas - ja niinhän se alkoi. Heilutteluista ja repimisleikeistä huolimatta hammas pysyi tiukasti kiinni, joten pe-aamulla soitettiin eläinlääkääriin ja saatiinkin heti aamupäivälle aika. Tedi nukutettiin ja kaikki kolme maitohammaskulmuria otettiin pois.. ja aikamoiset torahampaat ne olikin! Kun toin Tedin kotiin, Jasu tuli ihmettelemään, että mikäs sitä vaivaa kun se ei yritä juostakaan yli vaan makaa ihan hiljaa.. ja pian Jasu sitten osoittikin suurta myötätuntoa Tediä kohtaan ja päätti valvoa pikkuisen unta :) Ikinä ennen vanha herra ei ole vapaaehtoisesti tullut Tepposta lähellekään, mutta nyt meidän "sisar hento valkoinen" nukkui Tedin vieressä. Kyllä noilla koirilla taitaa jokin kuudes aisti olla. Tedi siitä sitten virkosi muutaman tunnin kuluttua ja heti piti yrittää pureskella pehmolelua.. koko ilta meni vähän unen ja valveen rajamailla ja Tedi oli surullisen huvittava näky hoiperrellessaan kännisenä. Kuitenkin iltaan mennessä Teppo oli jo unohtanut kaiken kokemansa vääryyden ja halusi vaan leikkiä.



Lauantaina matkustimme Tedin ja Jasun kanssa Kankaanpäähän. Kävimme nopeasti mummilassa syömässä ja suuntasimme kohti Rasmuksen ja Tintin kotia. Minä menin ensin sisälle ja vastassa oli pari innokasta karvakasaa toivottamassa minut tervetulleeksi. Joimme kahvia ja Tintti kertoili minulle kaikenlaisia juttuja lampureista, sekä näytti paljon upeita kuvia. Rasmus oli vallan mahtava, iso, rauhallinen ja hellyydenkipeä. Toivottavasti Tedistä tulee isänsä kaltainen vielä :) Sen jälkeen lähdimme koirapuistoon Rasmuksen ja Tedin kanssa. Isä ja poika tulivat ihan hyvin toimeen, musta tuntuu että Tedi on lampureita nähdessään ihan erilainen kuin muiden koirien kanssa.. ehkäpä se tietää että hei nää on mun lajia! Tintti näytti meille vähän näyttelyjuttuja, joita päästäänkin varmaan huomenna mätsäriin harjoittelemaan.. Kävimme myös pikku kävelyllä, jonka jälkeen otettiin Tedikin sisälle.
Tintti oli tehnyt meille aivan upean tyynyliinan, jossa oli Tepponen, kiitoksia siitä vielä kerran! :) Saimme myös lainaksi tyttöjen metallihäkin, jotta voimme aloittaa häkkiharjoittelun. Häkki seisookin nyt minun huoneessa ja Tedi käy siellä välillä vähän makoilemassa tai muuten vaan tutkailemassa. Mitään kammoa sillä ei siis ainakaan sitä kohtaan ole, mikä on hyvä juttu!
Meidän pitää kyllä ruveta käymään useammin Kankaanpäässä, sillä meillä oli hurjan kivaa ja olisi tietysti mukavaa jos Tedi ja Rasmus tottuisivat toisiinsa ja tulisivat hyvin toimeen.



Olemme nyt muutamaan otteeseen käyneet myös läheisessä koirapuistossa iltamyöhään, jolloin siellä ei ole paljon koiria. On kiva, kun pojat saavat päästellä niin paljon kuin jaloista lähtee, tuo meidän piha on kuitenkin aika pieni oikein kunnon karaamiseen.. mutta mikä hienompaa, pojilla on oma tähystystorni ulkona puskan päällä! Siellä ne monesti hengailevat keskenään ja katselevat ohikulkijoita. Onhan se kiva kun näkee paljon paremmin kuin aidan vierestä! Ja toisaalta mikäs onkaan kivempaa, kuin leikkiä niin, että Elmo karaa ympäri "puskaa" ja Tedi seisoo siellä päällä välillä hyökkäillen alas.. Kaikkea ne vaan keksii.

Huomenna meidän olisi tarkoitus lähteä käymään Paimiossa Match Showssa, hieman harjoittelua ennen Lohjan pentunäyttelyä. Minua vaan jännittää aivan kamalasti, että jos Tedi heittääkin kehässä aivan ranttaliksi, tai minä en osaakaan tehdä jotain.. No, tekemällä oppii ja Teppo on pentu, joten ei tarvitsisi jännittää, mutta saapa nähdä tuleeko sieltä EVA handlerin pyörtymisen johdosta :D Mutta näillä eväillä mennään ja lisää päivityksiä tulee varmaankin sitten meidän "kisamenestyksestä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti