lauantai 14. toukokuuta 2011

Rauma 14.5.2011

Tänään oli meidän ihka ensimmäinen virallinen näyttely! Viime viikolla piti kylläkin mennä jo Tampereelle, mutta siihen samaan syssyyn tuli sitten hautajaisetkin, joita ei voinut jättää väliin näyttelyn takia.. Näyttely oli täällä Raumalla, jossa muutenkin nyt asumme viikot, sillä olen kesätöissä täällä.

No eiköhän koko aamun vettä satanut täysillä ja päästyämme lähdepellolle, sade vain yltyi. Ainoaksi ratkaisuksi pitää Tedin turkki edes jotenkin kuosissa, päädyimme ostamaan kevythäkin. Muutenkin olin sen ostoa suunnitellut, mutta nyt se sitten tuli kerralla tarpeeseen ja Tedi oli oikein tyytyväinen uuteen koppiinsa.
Pentuluokassa Tedi oli ainoa uros. Minua tietenkin taas jännitti aivan suunnattomasti ja tietenkin harmitti kun ei oikein saanut laitettua Tediä tuossa sateessa. Tedin turkin laittamisesta kuuluukin suuren suuri kiitos Mirvalle, joka viitsi vähän katsoa ja laittaa turkkia ojennukseen :)

Hieman sählättiin siellä kehässä, kun en oikein tajunnut taaskaan mitään ja Tedikin koitti kokoajan istua... Harjoituksen puutetta. Kuitenkin loppujen lopuksi Tepponen sitten pokkasi KP:n omasta kehästään ja sitten oltiin vielä Dharman kanssa, jossa Tedi sijoittui VSP:ksi. Tuomari vielä totesi, että Tedi on todella lupaava, mutta kannattaa harjoitella hieman enemmän.. ja tästä olen täysin samaa mieltä! Nyt alkaakin siis kova näyttelytreenaaminen meillä. Mutta siis todella hyvä saavutus, en olisi uskonut, että tällaiseen päästään heti ekassa virallisessa näyttelyssä! Nyt Tedi onkin ansainnut kunnon sapuskat ja sen jälkeen lähdetään illaksi mökille, jossa saa painaa niin paljon kuin sielu sietää.. jos jaksaa tämän päivän jälkeen ;)


Tuomarinamme oli Brenda Banbury Iso-Britanniasta, ja tässä vielä Tedin arvostelu:
Compact. Good topline and angulation. Good skull and muzzle. Dark eyes. Large black nose. Ears well set. 8 months. Coat still very soft. Very promising. Moved well.

Kuvia ei sieltä vesisateesta keritty ottamaan, mutta videolle saatiin tallennettua suorituksemme.. Tarvitsee katsoa, jos sitä saisi koneelle siirrettyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti