torstai 23. joulukuuta 2010

Santa's little helper

Mulla alkoikin loma jo viimeviikon tiistaina. Turussa oltiin nyt maanantaihin asti ja sitten tultiin tänne Raumalle. Me ei Tedin kanssa paljon joulusta olla stressattu, itse en ole edes joulufiilikseen oikein päässyt. Kun tultiin tänne Raumalle, niin johan alkoi sadella tehtävää joka suunnasta, leivo sitä ja tätä, paketoi lahjat ymsyms. No, onneksi joulu on vaan kerran vuodessa!



Täällä onkin ollut sitten jos jonkinmoista showta. Yhtenä iltana, kun äiti oli joulujuhlissa, yritin vääntää kaikilta salaa lammaskoirapipareita joululahjoiksi.. No se olikin vähän monimutkaisempi juttu.. Jasu kun viettää päiviään paljolti jossain makuuhuoneessa, mutta kun yritin leipoa niin sehän ei Hänen Korkeudelleen sopinut. Taikina tarttui joka paikkaan kiinni ja minulla oli hermot muutenkin kireällä, Jasu parkui oven takana ja Tedi kiersi pöytää kuin hai laivaa, jos sieltä vaikka jotain murusia tippuisi. No, hain sitten Jasun keittiöön kanssamme.. Jasu on saanut nyt etuoikeuden istua tuolilla, kun Tedi on, sillä Tedi on varmaan kaksi kertaa Jasun kokoinen ja lattialla se välillä niiiiiiin haluaisi leikkiä Jasun kanssa, mutta Jasupa ei hänestä välitä tippaakaan. Sain tällä järjestelyllä keksit uuniin ja ulos ja jopa valmistettua osan kuorrutteesta.. Tedi alkoi tässä vaiheessa olla jo vähän levottomampi ja Jasu halusi ulos. Päästin Jasun ulos ja jatkoin kuorruttamista, jolloin Tedi juoksee joku epämääräinen paperikasa suussa vanhempieni makuuhuoneesta. Hän oli löytänyt lahjakätkön ja sieltä minulle tarkoitetun lahjan, joka oli varmaan ainoa mitä en entuudestaan tiennyt! Ja kun Tedi huomasi, ettei sitä saakaan ottaa ja olen tulossa sitä häneltä ottamaan, niin lopputuloksena juoksen pisin taloa Tedin perässä yrittäen epätoivoisesti saamaan sitä kiinnostumaan jostain muusta ja luopumaan siitä lahjasta ja samalla Jasu huutaa kurkku suorana ulko-oven takana haluten sisälle! No, loppujen lopuksi kuitenkin sain keksit valmiiksi ja kun aloitin tiskaamisen, niin minulla oli kaksi erittäin väsynyttä ja hiljaista koiraa.. :D Meillä oli poikien kanssa myöhemmin vielä tonttujen lahjapaja, joka sujuikin sitten hieman rauhallisemmissa merkeissä.




Kun kuusi tuotiin sisälle, niin johan Tedi riemastui. Puu sisällä! Ja alimpia oksia on tietenkin kiva natustella.. sekä tietenkin juoda sieltä kuusen jalasta aina kun silmä välttää.. Joten saapa nähdä miten tässä kuusiparan vielä käy.


Eilen tulimme tänne Kankaanpäähän joulun viettoon.. Tedi sai iskältä Amerikasta tuotua shampoota etukäteislahjaksi, joten pestiin myös poika täällä joulun kunniaksi. Tällä hetkellä Tedi jo kovin keittelee puuroa keittiössä äitin ja mummin kanssa. Saas nähdä sitten mitä pukki tuo ;)
Tähän päätteeksi toivotamme Tedin kanssa HYVÄÄ JOULUA kaikille! :)

1 kommentti: